Здравейте радвам се от това което чета

, но ми възникват няколко въпроса :
- в сайтовете никъде не се споменава за софтуерна корекция и аналогично програма или оторизиран сервиз ( все пак е малко глупаво да дадеш колата си да и се човъркат в мозъка просто ей така

)
- какъв е бил разходът на тези автомобили преди това ( аз видях монтирана една такава инсталация на мерцедес G клас 3,5 турбо дизел . та човека не каза нищо за софтуерна корекция , и разходът му когато преди да сложи системата бил 15 , а след това го засякъл но дърпал лодка и бил 12 )
- възниква и въпросът относно какъв трябва да % на водорода в гориво въздушната смес
- дайте малко повече информация за това къде е монтирано и респективно колко му е струвало това удоволствие
между временно и аз набирам инфо и ще споделям каквото науча

,засега един приятел си поръча и го монтира на паджеро преди няколко дни , но не го е засякъл . единствено мога да кажа , че има разлика във вървенето станал е малко по пъргав ( което се очакваше ) , но не е правил никакви софтуерни промени. всичко му е коствало около 700лв . сега чакаме заплатно време

и ще поръчаме още една да си правим експерименти с един мерцедес 124 2,5 чист дизел . по купената схема ще се опитаме да направим една по - голяна клетка за да видим какъв ще е ефекта с повече водород . също смятаме да помислим и за някакъв ел. схема , за да увеличим тока и респективно да намалим натоварването на генератора .